Novinky ze života komunity

Ve čtvrtek v senátu o vzniku Státu Izrael

izraelska_vlajkaSetkání u příležitosti 68. výročí vzniku Státu Izrael nazvané Dvě malé země, jedno velké srdce se uskuteční ve čtvrtek 14. dubna. Místopředseda Senátu Přemysl Sobotka spolu s izraelským velvyslancem Gary Korenem, arcibiskupem Dominikem Dukou, zástupci Federace židovských obcí a dalšími budou hovořit o významu a rozvoji česko-izraelských vztahů.

Sdílet:

5 Responses to “Ve čtvrtek v senátu o vzniku Státu Izrael”

  1. Yorai Guttman napsal:

    Škoda že tu na slovensku sa dožívame práve opaku. Slovensko hnedne a Česká republika žiari v slnku spravodlivosti. Som smutný, ale jednak mám aj radosť pre Vás. Musíme byť silní a veriť, že to hnedo červené prekliatie zmizne aj tu u nás.

  2. Pavel Černý napsal:

    Za naši petici na podporu státu Izrael jsme rádi, že jsme stáli u zrodu myšlenky k této slavnosti v Senátu, kterou pořádá Senát a Křížovníci s červeným srdcem – Cyriaci spolu s dalšími partnery za Stát Izrael, Federaci židovských obcí, Židovského muzea v Praze a dalších organizací a institucí včetně zástupců petice. Izrael není a nebude NIKDY sám! Na této slavnostní akci budou k dispozici petiční archy, kde se mohou hosté podepsat. V květnu neseme petici na úřad vlády ČR a chystáme i další akce v Praze. Těší mne to i pro mé židovské předky z Vídně svobodných pánů von Dressler. Děkuji a přeji této i dalším akcím úspěch za náš petiční výbor PETICE na podporu Státu IZRAEL.

  3. Je to krásný počin, ale nemusíme hned vynechat důležitou informaci. Hlavním iniciátorem tohoto setkání přátel Izraele a koordinátory spolu se Senátem jsou také jsou Křížovníci s červeným srdcem Cyriaci. Mezinárodní nevládní organizace. Věříme že je to malá chybička a že cenzura v tomto případě nehraje žádnou roli. Shalom.

  4. Takoveto zpravy je skutecne radost cist. Opet jeden z duvodu, proc byt hrdy na CR a jeji neochvejnou pro-izraelskou politiku. Jen tak vic a houst!

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com