Novinky ze života komunity

„Lidé lidem“ a varování před židovskou světovládou na Den boje za svobodu a demokracii

V pražských Letenských sadech se ve čtvrtek 17. listopadu sešlo zhruba 600 lidí, aby podpořili prezidenta Miloše Zemana a vyjádřili nesouhlas s českou politikou v otázce migrace a EU. Akci organizačně zaštiťoval plzeňský spolek Lidé lidem. Média sice přinesla informace o průběhu celé akce. Lidovky dokonce zaregistrovaly neplánované vystoupení pražského taxikáře Ponerta, který vyzýval přítomné, aby nešli příští rok volit. Zcela nepovšimnuto však zůstalo jedno „vzorové“ protižidovké vystoupení citující antisemitské evergreeny, kde chyběla jen zmínka o rituální vraždě.

Novinářům, všudypřítomné policii i lékařské hlídce uniklo vystoupení Mgr. Jaroslava Mencla, který z pódia pohovořil o židovské světovládě, a vyzval přítomné, aby se vzdělávali poslechem Svobodného vysílače.

„Hlavní nepřítel je strašně schovanej, von je skoro imaginární,“ svěřil se přítomným Mencl. Jeho výklad se odpíchl od toho, jak se Abrahámovi měl zjevit bůh a říci mu, že jsou jeho národ vyvolený a budou vládnout celému světu. „Dovedete si to představit? Vono to funguje,“ hlaholil dále. „Je to fakt,“ zařval někdo z davu. Novodobý pan Kopfrkingl upozornil, že není proti Židům jako takovým, protože již 49 let žije se svou židovskou manželkou. „Právě protože jsem poznal jaký jsou ti obyčejní Židi, jaký je jejich způsob života, tak odsuzuji jejich šlechtu, ty bankéře. Oni na tom pracovali těch 4 tisíce let,“ pokračoval Mencl ve svém příběhu o židovské světovládě prostřednictvím peněz a úroků. „Tímto ujařmují národy celého světa v současné době. Aby toho nebylo málo, oni si vymysleli takový systém, který přijali na prvním židozednářském kongresu v Basileji v roce 1897 a jmenuje se to Protokoly siónských mudrců,“ vygradoval své povídání pana magistr. „Jejich elita se to snažila shazovat, že je to podvrh. To trvá dodnes.“

Ano, i takový projev zazněl během statního sváteku 17. listopadu 2016 na pražské Letné v Den boje za svobodu a demokracii.

 

Celé vystoupení Jaroslava Mencla si můžete přehrát zde.

      Jaroslav_Mencl-edit
Sdílet:

2 Responses to “„Lidé lidem“ a varování před židovskou světovládou na Den boje za svobodu a demokracii”

  1. Bydlík napsal:

    Je to opravdu tak, že antisemitské žvásty šíří Židé? No, říká se také, že každý antisemita má SVÉHO Žida.Tak onen pan Mencl to potvrzuje.Jeho židovská manželka asi spolu s ním odsuzuje bohaté Židy, aby bylo jasné, že ona „taková“ není.

  2. gugi napsal:

    Může mi někdo vysvětlit, KDE dali tomuhle typu titul Mgr.?! V které psychiatrické léčebně měli 17.11.2016 povoleny vycházky?! Což se nenašel nikdo, kdo by zakřičel: „Jakým příšerným blábolem se tu snažíte krmit lidi?!“ ………………………………………Uvědomuji si, že se opravdu, ale opravdu nemohu účastnit podobných veřejných akcí. Už ve vlastním zájmu ne. Musela by mne doprovázet garda 5-6 steroidních svalovců, zajišťujících oboustrannou ochranu. Především abych po Menclovi neskočil, a poté aby po mně neskočila jeho klaka.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com