Novinky ze života komunity

Český tým zabodoval na Makabiádě v Izraeli v lukostřelbě

Vojtěch Dub vyhrál stříbro v reflexním luku na 18 metrů

Včerejšek přinesl českému týmu na Makabiádě v Izraeli stříbrnou a bronzovou medaili. Jsou to zatím první naše trofeje, ale šance máme ještě v plavání a triatlonu.

Lukostřelci soutěžili v prostorách Wingate Institute v Netanji. Vojta Dub úspěšně postupoval od ranních vyřazovacích kol až k závěrečnému odpoledním boji o bronzovou medaili v reflexním luku mužů na 70 metrů. Stříbro získal za reflexní luk na 18 metrů.

„Vojta se utkal o bronz s domácím závodníkem Omarem Šachamem a dobrá věc se podařila po strhujícím závěru, kdy Vojta nejprve ztrácel po několika tří šípových sériích již 2 body, ale stav 1:3 srovnal na 3:3 a došlo k málo populárnímu rozstřelu jediným šípem, který rozhodl Vojta o několik milimetrů lepším zásahem,“ popsal napínavý souboj vedoucí českého týmu Roman Gronský. Na prvním místě se umístil Hillel Kleiner (IZR), na druhém Natan Gofman (IZR).

Dnes dopoledne byla skupina našich reprezentantů přijata na českém velvyslanectví v Tel Avivu. V pondělí se koná závěrečný ceremoniál 20. Makabiády.

Sdílet:

One Response to “Český tým zabodoval na Makabiádě v Izraeli v lukostřelbě”

  1. gugi napsal:

    KOL HAKAVOD !█▄▄▄▄█

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com