Novinky ze života komunity

Předkolo evropských fotbalových soutěží 2017/2018 pokračuje třetím kolem

Krátké připomenutí: Ze zápasů 2.kola nás nejvíce zajímaly zápasy Hapoel Beer-Sheva – Honvéd Budapešť a Žilina – Kodaň

Izraelský mistr Hapoel Beer-Sheva doma zvítězil nad Honvédem 2:1 a dokonce vyhrál i v Budapešti 3:2, postoupil do 3.kola, kde jeho soupeřem je bulharský mistr Ludogorec Razgrad, který v minulém ročníku Ligy mistrů hrál v hlavní soutěži, kde ve skupině skončil na 3.místě a tedy hrál ještě na jaře v Evropské lize.

První zápas hrála Žilina doma na stadionu Pod Dubňom a prohrála 1:3 a nikdo nečekal, že by to v Kodani bylo jinak. Naopak Žilina zde sice vyhrála 2:1, ale na postup to nestačilo.

Ve 3.kole začínají nasazený český mistr Slavia Praha a druhá Viktoria Plzeň. Soupeřem Slavie je BATE Borisov, protivníkem Plzně je Steaua Bukurešť.

Evropské lize hrál Maccabi Tel Aviv s Tiranou, MTA vyhrál doma 2:0 a v odvetě 3:0, v 2.kole byl soupeřem Maccabi KR Reykjavik, oba zápasy Maccabi vyhrál, doma 3:1, na Islandu 2:0. Ve 3.kole hraje Maccabi s řeckým Pananios Atény.

Soupeřem Bejtaru Jerusalem bylo maďarské mužstvo s velkou tradicí Vasas Budapest. Bejtar doma zvítězil 4:3 a dokonce vyhrál i v odvetě 3:0, celkově 7:3 a postoupil do 2.kola, kde narazil na příliš silného soupeře Botev Plovdiv, doma to bylo 1:1, v Plovdivu Bejtar prohrál 0:4.

V 2.kole nasazený Bnei Yehuda Tel Aviv hrál sTrenčínem. V Myjavě byl výsledek nerozhodný 1:1, v Izraeli Bnei Jehuda vyhrál 2:0. Pro 3.kolo los izraelskému mužstvu určil supertěžkého protivníka, kterým je Zenit Petersburg.

Ružomberok v 2.kole hrál proti norskému mužstvu Brann Bergen, první utkání doma prohál 0:1, avšak v odvetě v Norsku se konala senzace, Ružomberok vyhrál 2:0!, a nyní se koná další senzace, soupeřem Ružomberku je slavný liverpoolský EVERTON.

Sparta Praha hraje s CZ Bělehrad a soupeřem Mladé Boleslavi je albánský Skenderbeu Elbasan.

Sdílet:

One Response to “Předkolo evropských fotbalových soutěží 2017/2018 pokračuje třetím kolem”

  1. Vintíř napsal:

    Redakci vypadlo ve jméně soupeře Maccabi TA několik písmen. Správný název klubu z Atén je PANIONIOS. Můj tip: Makabi Tel Aviv vyhraje 2:1, co tipuje redakční sporťák?

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com