Novinky ze života komunity

Výkon Maccabi se pod Tabakovým vedením zlepšil, ale na vítězství to nestačilo

Žan Tabak, který trénoval mužstvo Fuenlabrada ve Španělsku, je nyní trenérem Maccabi TA. Ve čtvrtek 19. listopadu vedl chlapce v žluto-modrých dresechtakticky velmi dobře, jejich výkon se výrazně zlepšil, ale k vítězství nad dosud neporaženým CSKA Moskva to nakonec přeci jenom nestačilo. ŽanTabak, který při nástupu do funkce u Maccabi na tiskové konferenci řekl, že nemohl odmítnout nabídku tak významného klubu. My se ale obáváme, že ten významný klub letos do Top 16 možná ani nepostoupí, čímž jsme se dostali do kategorie těch nejhorších pesimistů. Maccabi VŽDY do Top 16 postoupilo.


Začaly odvety a to hned prohrou MTA – CSKA 82- 88 po čtvrtinách 18:13, 19:25, 26:27, 19:23. Po 3. čtvrtině to bylo 63:65, v posledních 10 minutách hrál lépe moskevský tým. Nepolepšitelní optimisté to ale komentují řečí karbaníků „první vyhrání z kapsy vyhání.“ Odborníci, kteří sledují Evropskou ligu a analyzují do detailů všechny zápasy, se shodují v tom, že to byl nejlepší výkon MTA v letošní soutěži. Naopak mesimisté tvrí, že nebezpečí číhá v tom, že Maccabi ze zbývajících 4 zápasů hraje 3 na půdě soupeřů a ten nejtěžší je čeká hned v příštím týdnu ve Španělsku s Unicaja Malaga.
Dnes v pátek 20.11.2015 se ve skupině D hrají zbývající 2 zápasy Bamberg – Malaga a Dinamo Banco Sassari – Darussafaka Dogus Istanbul.

(Denny)

Sdílet:

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com