Novinky ze života komunity

Maccabi na Sardinii vyhrál, ale k postupu to nestačilo

Logo_maccabiMaccabi ve čtvrtek porazil na Sardinii poslední mužstvo v tabulce Dinamo Sassari 76:74 a ten večer to vypadalo to, že naděje na postup do Top 16 dosud neumřela. Pátek to ale změnil, Darussafaka Istanbul porazil doma Malagu 63:57 a je s poměrem 4 výhry – 4 prohry na 4.místě v tabulce. Maccabi s poměrem 2-6 je na 5.místě a to se ani po dvou posledních zápasech nezmění.


 

Vpříštím týdnu uvítají žluto-modří basketbalisty z Bambergu, kteří jsou také jistým postupujícím. Dokonce i v případě vítězství zůstane Maccabi s 3 výhrami a 6 porážkami na 5.místě. V posledním kolo hraje Maccabi v Istanbulu a to již o nic nepůjde.

Pro Maccabi je letošní účinkování v Euroleague tím nejhorším, poprvé nebude hrát Top 16.

Od ročníku 2017 se evropské basketbalové soutěže mají reorganizovat. Současně má 11 klubů tzv. licenci A. Jsou to: Anadolu Efes Istanbul, CSKA Moskva, Armani Milan, FC Barcelona, Fenerbahce Istanbul, Laboral Kutxa Vitoria, Maccabi Tel Aviv, Olympiacos Pireus, Panathinaikos Atény, Real Madrid a Žalgiris Kaunas. Tato mužstva by měla mít jistou účast v soutěži i v ročníku 2017-18. Bude tomu skutečně tak?

Sdílet:

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com