Novinky ze života komunity

Začíná FedCup

FedCupVe světových skupinách 1 a 2 se hraje 6. a 7. února. Ve světové skupině 1 jsou to tyto zápasy: Rumunsko – Česká republika v Kluži, Německo – Švýcarsko, Francie – Itálie, Rusko – Nizozemsko. Českou republiku budou reprezentovat Patra Kvitová, Karolína Plíšková, Denisa Allertová a Barbora Strýcová.

Ve světové skupině 2 se střetnou Slovensko s Austrálií v Bratislavě, Kanada s Běloruskem, USA s Polskem a Srbsko se Španělskem. Za Slovensko nastoupí Anna Schmiedlová, Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová a Jana Čepelová.

Zápasy regionální skupiny Evropa / Afrika se hrají v izraelském Ejlatu ve dnech 3. až 6. února. Hraje se pod širým nebem na tvrdém povrchu. Vstupné je 50 NIS, celodenní lístek stojí 90 NIS.

Hraje se ve skupinách A až D. Vítěz skupiny A bude hrát s vítězem skuiny C, vítěz B s vítězem D. Vítězové těchto utkání postoupí do Světové skupiny 2. Největší naději na postup má Velká Británie a Chorvatsko.

Izraelské družstvo je ve skupině C s Chorvatskem, Estonskem a Tureckem. V družstvu Izraele jsou Šachar Peer, Julia Gluško, Keren Šlomo, Alona Puškarevsky a Shelly Krolitzky. Nehrající kapitánkou je Tzipora Hirsh-Obziler. Ještě přípomínáme, že v roce 2015 se hrálo v Maďarsku a Izrael byl ve skupině jako letos s Chorvatskem.

Sdílet:

2 Responses to “Začíná FedCup”

  1. Denny napsal:

    Izraelské tenistky hrají zítra první utkání proti Turecku.

  2. Denny napsal:

    Omlouvám se za chybu: Není pravda, že „Vítězové těchto utkání postoupí do Světové skupiny 2.“ Pravdou je, že budou hrát play-off o postup do Světové skupiny II.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com