Novinky ze života komunity

Začína Australian Open 2017

Radek Štěpánek je v kvalifikaci nasazen jako jednička a nikdo nepochybuje, že se probojuje do hlavní soutěže. Ve 3.kole hraje s domácím Johnem-Patrickem Smithem. V kvalifikaci je úspěšný nenasazený Jan Šátral, který se probojoval do 3.kola a také Rebecca Šrámová ze Slovenska je ve 3.kole.

V hlavní soutěži , která začne v ponděí 16.1., má Izrael jediného zástupce, tím je Dudi Sela. Jeho soupeřem bude Španěl Marcel Granollers. Amir Weintraub hrál kvalifikaci a hned v 1.kole kvalifikace prohrál s Ivanem Dodigem z Chorvatska 2:6, 2:6. Julia Glušková v kvalifikaci v prvním kole zvítězila nad Terezou Martincovou 6:2, 7:6, ve 2. ji porazila jako 6 nasazená Američanka Julia Boserup 6:2, 3:6, 6:2.

V hlavní soutěži, která začne v pondělí 16. 1. je jedničkou Andy Murray. Tomáš Berdych je 10. Ženské dvouhře vévodí loňská vítězka Angelique Koerber, momentálně ale nemá formu. Karolína Plíšková je 5, Dominika Cibulková 6, Barbora Strýcová je 16.

Sdílet:

One Response to “Začína Australian Open 2017”

  1. Vintíř napsal:

    Ať žije DUDI SELA, porazil Marcela Granollerse 5:7,6:3, 6-2, 6-0. Ve 2.kole se utká s Lukášem Lackem, který vyřadil 26.nasazenéhoŠpaněla Ramose-Vinolase.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com