Novinky ze života komunity

Tenistky hrají 1.kolo FedCupu 2017

Ve světové skupině se ve dnech 11. a 12. února utkají Česká republika – Španělsko, USA – Německo, Bělorusko – Nizozemsko a Švýcarsko – Francie. Hraje se ve dnech 11. a 12. 2. 2017. Českou republiku reprezentují Lucie Šafářová, Karolína Plíšková, Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková. Češky jsou jasnými favoritkami a optimisté počítají s postupem až do finále. Ve 2.kole budou hrát s vítězkami utkání USA – Německo.

Slovensko hraje ve 2.světové skupině a střetne se s Itálií. Za Slovensko nastoupí Daniela Hantuchová, Jana Čepelová, Rebecca Šrámková a Anna Karolína Schmiedlová. Hraje se v sobotu a v neděli.

Zápasy regionální skupiny Evropa/Afrika se hrají jako každoročně na jednom místě, tetokrát se FedCup přestěhoval z teplého Ejlatu do chladného Tallinu, hlavního města Estonska. Hraje se od středy 8.února do soboty 11.2.2017 ve skupinách A až D.

Izrael reprezentujíJulia Glushko, Deniz Khazaniuk, Maya Tahan a Shelly Krolitzky. Hrají ve skupině D se Srbskem, domácím Estonskem a Bulharskem. Zápasy se hrají ve dvou etapách, a to dopoledne od 10 h (9 h SEČ), odpoledne od 17 hodin VEČ. Hraje se v nově postavené hale Tallink Tennis Centre.

Sdílet:

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com