Novinky ze života komunity

Liga mistrů a Evropská liga. Bilance před odvetami ve skupinách

V úterý a ve středu skončila první etapa ve skupinách, mužstva mají za sebou tři zápasy. Odvety začínají za dva týdny. Jaká je bilance?

Ve skupině A souboj dvou nejlepších vyhrála Borussia Dortmund, která v posledním zápase porazila Club Atlético de Madrid 4:0, vede skupinu s 9 body, je tedy bez ztráty bodu stejně jako Barcelona ve skupině B a Juventus Turin ve skupině H.

Naopak bez zisku jediného bodu jsou Rudá hvězda Bělehrad a Lokomotiva Moskva.

Překvapil nás špatný výkon londýnského mužstva Tottenham Hotspur, je ve skupině poslední se ziskem jediného bodu, naopak příjemně překvapil Ajax Amstrdam, vede tabulku skupiny E, má 7 bodů stejně jako Bayern, se kterým Ajax v Mnichově remizoval 1:1 a má s ním i stejný brankový poměr 5:1 a naději na postup do jarních zápasů.

Viktoria Plzeň je v supertěžké skupině G, kde je s jedním bodem (remíza s CSKA Moskva 2:2) poslední, utržila hroznou porážku 0:5 v Římě od AS, ale zápas od zápasu se lepšila, v posledním podlehla Realu Madrid jen těsně 1:2.

Nejvíce branek padlo v utkání Paris St.Germain – RH Bělehrad 6:1

V Evropské lize je 12 skupin, v 6 skupinách vedoucí mužstva neztratila jediný bod, mají 3 vítězství. Jsou to FC Zürich, RB Salzburg, Eintracht Frankfurt, Dinamo Zagreb, Arsenal Londýn a Chelsea Londýn.

Ve skupině C se Slavii podařil husarský kousek, vyhrála utkání v Kodani 1:0 je na druhém místě se 6 body a udržela si naději na postup do jarních kol. Ve skupině B prohrála Trnava doma s Dinamem Zagreb 1:2 a před odvetami je na 3.místě. Jablonec ve skupině K hrál v posledním utkání s vedoucí Astanou 1:1, celkem získal jen 2 body, a ve skupině je poslední.

Sdílet:

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com