Novinky ze života komunity

Konečně vítězství basketbalistů Maccabi po 8 prohraných zápasech

Je to špatná sezona basketbalistů Maccabi Tel Aviv (MTA), z 10 utkání vyhráli jen 2, a to jsme věřili, že letos budou bojovat o play-off. Zatím jsou na na 14. místě, horší je jen Podgorica a Tarussafaka Istanbul.

V posledním kole se štěstí usmálo na MTA, porazili Bayern Mnichov 95:71, který je německým mistrem, je v Euroleague je na 10. místě a má na svém kontě 4 výhry a 6 prohraných utkání.

V  utkání MTA proti Bayernu hrál dobře, což uznal i trenér Mnichova Dejan Radonjič. MTA prohrál jen 3. čtvrtinu 20:26, ostatní vyhrál. Nejlepším střelcem byl Michael Roll se 14 body, následovali Tyus (13), Black (12), Wilbekin (10).

K příštímu utkání letí MTA do Istanbulu k utkání s klubem Tarussafaka. Venku Maccabi vyhrál jen jednou, pětkrát prohrál. Papírově by Maccabi měl vyhrát, turecké mužstvo je na posledním místě v tabulce.

Sdílet:

One Response to “Konečně vítězství basketbalistů Maccabi po 8 prohraných zápasech”

  1. Denny napsal:

    Tarussafaka Istanbul – Maccabi 71:73, je to sice vítězství, ale jen tak tak. Teprve v poslední čtvrtině se MACCABI PROBUDIL, vyhrál ji 22:9. V tabulce žádné zlepšení, stále 14.místo. V příštím kole má Maccabi výhodu domácího prostředí. Soupeřem je Baskonia Vitoria, která je na 13.místě.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com