Novinky ze života komunity

Liga mistrů před posledním kolem ve skupinách

Nejlepším mužstvem je Bayern Mnichov, který všechna utkání vyhrál, žádná remíza, žádná prohra. Tím je také jistým vítězem skupiny B, druhým je Tottenham Hotspur. První dvě mužstva z každé skupiny pstupují do jarní části soutěže, třetí budou hrát na jaře v Evropské lize.

Kromě Bayernu jsou ještě jistými vítězi skupin: Paris Saint-Germain, Manchester City, Barcelona a Juventus. Jistými postupujícími ještě jsou: Tottenham Hotspur, který sledujeme a který má nového trenéra, RB Lipsko a Real Madrid.

Posledními, kteří opouštějí soutěž, jsou: Lokomotiva Moskva, Genk, Lille a Slavia Praha. Další 4 se najdou teprve v posledním 6. kole.

Tentokrát je skupinová část Ligy mistrů nesmírně napínavá. Bylo hodně překvapivých výsledků a v některých skupinách je zamotaná situace. Ve skupině C, kterou vede jistý postupující ManCity s 11 body, je druhým Šachťar Doněck se 6 body, třetí je Dinamo Záhřeb, má 5 bodů, čtvrtý je Atalanta Bergamo se 4 body. Každý, dokonce i ten poslední může být nakonec druhý a postoupit do jarních bojů.

Připomeňme si, že v Lize mistrů hraje jediný Izraelec, kterým je Manor Solomon a ten je nesmírně důležitým mužem v Šachťaru Doněck. Ve druhém kole dal vítěznou branku v utkání s Bergamem. V pátém kole v Manchesteru, ve kterém překvapivě uhrál Šachťar remízu 1:1, dal Solomon vyrovnávací gól. V posledním kole hraje Doněck s Atalantou Bergamo, když vyhraje, tak postupuje.

Nakonec tip Csaby Molnára: Slavia Praha uhraje v Dortmundu remízu a Ajax porazí Valencii a bude vítězem skupiny H.

Sdílet:

One Response to “Liga mistrů před posledním kolem ve skupinách”

  1. Vintíř napsal:

    Csaba Molnár tipoval špatně. Slavia se sice statečně držela, nakonec prohrála 1:2 a Ajax doma prohrál s Valencií 0:1 a na jaře bude hrát v Evropské lize.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com