Novinky ze života komunity

Basketbalisté Maccabi jsou úspěšní. V Euroleaguje budou hrát playoffs

Do play-offs postupuje 8 mužstev a postup si zajistila před posledními 5 koly mužstva Anatolu Istanbul, Real Madrid, Barcelona, CSKA Moskva a Maccabi Tel Aviv.

Maccabi je po 28. kole s 19 výhrami a 9 porážkami na 5. místě. V poslední době asi podcenili slabší soupeře a prohráli v Mnichově s Bayernem Mnichov 68:80 a v Bělehradě s Rudou hvězdou 76:92. Naopak náročné utkání s Anadolu Efes Istanbul, který suverenně vede tabulku, Maccabi doma v Menorah Mivtachim Arena vyhrál 77:75.

Program posledních kol pro Maccabi je následující: v 29. kole ve čtvrtek 12. března hraje doma s Vitorií, která je na 13. místě a také v 30.kole 19.března mají chlapci z Tel Avivu výhodu domácího prostředí, střetnou se Zenitem St.Petersburg, v 31. kole jedou do Moskvy, kde je bude čekat CSKA, následuje domácí utkání s litevským mužstvem Žalgiris Kaunas, které má naději do playoffs se probojovat a soupeři posledních dvou kol jsou Panathinaikos Artény v Atenách a nováček soutěže francouzské mužstvo LDLC ASVEL Villeurbanne v Lyonu 9.dubna.

Kromě hráčů se také trenér SFAIROPOULOS, IOANNIS, zasloužil o to, že si Maccabi zajistil místo v playoffs.

Sdílet:

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com