Novinky ze života komunity

V Evropské lize basketbalu 2020/21 se bude hrát Final Four

V minulém ročníku hrál Maccabi Tel Aviv dobře a probojoval se do play-offs, které se nakonec z důvodu Covidu-19 nekonalo. Letos se klub Maccabi nepochlapil, po 34. kole byl na 13.místě se 14 výhrami a 20 porážkami, takže letos se MTA do play-offs nepostoupil. Často, konkrétně v 10 zápasech Maccabi prohrál jen o 5 nebo dokonce méně bodů, což je smůla, ale rozhodně se obrana musí zlepšit.

V playoff se hraje systémem „BEST OF 5.“ Jedině CSKA Moskva na zápasy vyhrál 3:0 nad Fenerbahce Istanbul, ve všech ostatních utkáních se hrálo 5 zápasů.

Největším převapením byl postup Bayernu Mnichov do play-off, v dějinách Evropské ligy basketbalu nikdy před tím nepostoupilo německé mužstvo tak daleko a dokonce i v pátém zápase s Milanem to bylo dlouho na vážkách, nakonec vyhrál Milan 92:89.

V dalších utkáních Anadolu Efes Istanbul vyhrál nad Realem Madrid 88:83 a FC Barcelona vyhrála vysoko nad Zenitem St. Petersburg 79:53.

Ve Final Four, které se hraje v Kolíně nad Rýnem, jsou v pátek 28.května 2021 na programu zápasy FC Barcelona – Olimpia Milano a CSKA Moskva – Efes Istanbul. Vítězi postupují do finále.

Sdílet:

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com