Novinky ze života komunity

Los čtvrtfinále evropských fotbalových soutěží

V Lize mistrů hrají ve čtvrtfinále 3 italské kluby: AC Milan, Inter Milan a SSC Neapol a 2 anglická mužstva: Manchester City a Chelsea Londýn. Dalšími jsou německý Bayern Mnichov, portugalská Benfica Lisabon a španělský Real Madrid.

Los dopadl takto: AC Milan – SSC Neapol, Real Madrid – Chelsea, Benfica – Inter a Manchester City – Bayern Mnichov. Hraje se 11.4. a 12.4, odvety 18. a 19. 4.2023.

Csaba Molnár doufal, že na sebe narazí 2 kluby z Milana, to tak nedopadlo, ale je tu alternativa – narazí na sebe 2 italská mužstva.

Evropská liga: 13.4. se hrají všechny zápasy: Juventus Turin – Sporting Lisabon, Manchester United – Sevilla FC, Feyenoord Rotterdam – AS Řím, Leverkusen – Saint Galloise.

V Konferenční lize Slovan Bratislava prohrál bitvu s Basilejí na pokutové kopy a tak los určil tyto dvojice: Lech Poznan – Fiorentina, Gent – West Ham, Anderlecht – Alkmaar, Basilej – Nice. Hraje se také jako v Evropské lize ve čtvrtek 13.4.2023.

Náš tip pro CL tedy Champions League: postoupí Real Madrid, Manchester City a oba kluby z Milana AC a Inter. Pokud to tak dopadne, tak se splní přání Csaby Molnára, v semifinále se utká AC Milan s Interem.

Sdílet:

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com